Bemutatkozás

1997. szeptemberében egy baráti társaságból kiválva Petrovácz Tamás mára Nagykanizsa egyik kiemelkedő vállalkozását alapította meg, nevesül a Gejzír Kanizsa Kft.
Kezdetben budapesti, salgótarjáni és szombathelyi nagykereskedésekkel együttműködve a gázkészülékek értékesítésére és javítására fektette a hangsúlyt.
Az elmúlt majdnem 20 évben a vállalat olyan nagyobb cégekkel szerződött le, mint a Fég a Ferroli, ezek mellett pedig a Viessmann Fűtéstechnika Kft. egyik legnagyobb Magyarországi Márkakereskedése és Szakszerviz partnere lett.
A megrendelői igények, valamint dolgozói létszám növekedésével együtt a vállalkozás a tevékenységi körét kiterjesztette generál kivitelezési munkákra, mely áll családi ház, középület, társasház komplett felújításából.

Cégünk üzleti sikereit a folyamatos minőségi szolgáltatás biztosításával és jól felkészült, vezetőivel érte el. A Gejzír Kanizsa Kft. az általa nyújtott épületgépészeti kivitelezési szolgáltatást korszerű szerszámokkal és a legújabb technológiák alkalmazásával végzi, amelyek hozzájárulnak a jól működő, kifogástalan minőségű épületgépészeti rendszerek kiépítéséhez. Nagyon fontosnak tartjuk a jó munkahelyi légkör fenntartását, amely elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez. Dolgozóink technológiai utasítások és a munkautasítások alapján, a vezető szerelők folyamatos ellenőrzései mellett végzik feladataikat.
A Gejzír Kanizsa Kft. a megbízható és állandó minőség fenntartása, valamint a környezeti, illetve munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tényezők, hatások szabályozás alatt tartása érdekében az MSZ EN ISO 9001:2008, az MSZ EN ISO 14001:2004, valamint az OHSAS 18001:2007 szabványok szerint tanúsított integrált irányítási rendszert működtet.
Vállalkozásunk rendelkezik 19/2012./Vii.20./ NGM rendelet szerinti gáz csatlakozó vezeték és felhasználói berendezések műszaki-biztonsági felülvizsgálói képesítéssel.

"Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes"

-- József Attila